back to my house

020 Paris, dag 2

Kategori: resor

Dag två i Paris var söndag och vi hade planerat att gå på bruch, men brunchställena vi hade kollat in var smockfulla (alltså, kö för att ens komma in på stället-fulla). Så eftersom vi blir rätt griniga när vi är hungriga bestämde vi oss för att bara hoppa in på första bästa ställe. Jag åt våffla, yoghurt och drack en café au lait. 
Strosade runt över allt och hade tänkt att gå på moderna museet men då var den utställningen såklart stängd, så typiskt. 
Men vi tröstades oss med glass formad som rosor och det kändes ju rätt lyxigt också. 
Gick och kollade i Shakespears and Company, geeez va fantastiskt! Skulle kunnat stanna där forever. Köpte med en bok i alla fall, och en fick den i fin påse också stämplade de den också. 
På kvällen gick vi ut och åt middag och sen gick vi på bio. Vi kollade upp en biograf som visade filmerna på orginalspråk, så när vi går till adressen den ska vara på finns där bara en park. Vi blir helt förvirrade, kollar google maps på mobilen och ba "jo, den SKA vara här." Också visar det sig, efter att vi yrat runt ett tag, att bion ligger UNDER parken. En får ta hiss/trappa ner under jorden. Så förvirrande, men så coolt.

Filmen var bra och på hemvägen svängde vi förbi ett diner och delade på en Nutella Milkshake. 

KOMMENTARER:

  • Sandra Lundin säger:
    2015-02-20 | 07:21:50
    Bloggadress: http://atilio.blogg.se/

    Alltså översta bilden!
    Snacka om frukostdröm :)

Kommentera inlägget här: