back to my house

006 NICE

Kategori: resor

I torsdags hoppade vi på flyget till Nice. Där kunde man gå i strumpbyxor och tunnjacka utan att frysa, dessutom var SOLEN framme, så en behövde ha solglasögonen på. Sen vi satt vi havet och kollade på solnedgången.
Vi åt bland annat väldigt franskfrukost, baguette, croissant och kaffe. Sen hade vi sån tur att eftersom vi har vänner som just nu bor i Nice så tog de med oss på en mysig restaurang i old town. 
På fredagen tog vi tåget 20 minuter till Monte Carlo. Jäklar vilken stad. Grädden på moset och jäkligt flådigt. Kollade in deras stora varuhus, och ah, kan ju säga att jag inte köpte något. Men om jag hade haft löjligt mycket pengar hade jag ju spenderat det där. Lyxigt värre!
ALLTSÅ. Macarons <3 Tur att vi åker till Paris i februari, för jag har verkligen inte fått nog av allt det franska. Som at hålla upp dörrar för äldre damer som säger "Merci Mademoiselle", att äta sent på fina restauranger, nutella till allt, gnocchi, äta frukost ute och ha en äldre dam som sitter vid bordet brevid och dricker vin, franska scrambled eggs, osv osv. 
Sista dagen fyllde Robert 25år så vi gick ut och åt. Vi bokade bord på en så himla trevlig restaurang. Vi slog till på stort med champangne till efterrätten, som sig en bör när en fyller år. 

5 av 5 vinflaskor på den resan. 
Kommentera inlägget här: