back to my house

021 Paris, dag 3

Kategori: resor

Började dagen med fantastiskt god frukost. Varför finns det inga bra frukostställen här jag bor? Hade ju varit största stammisen. 
Lyxade till med en Obama Milkshake efter frukosten, choklad och jordnötssmör <3 
Paris badade i sol och det kändes verkligen som vår. 
Jag gick runt och önskade att jag kunde få gå in och köpa blommor i varje blombutik. 
Vi gick in en sväng på La Bon Maché. Jag klämmde på svindyra klänningar och funderade seriöst på att tömma hela mitt konto och gå loco där inne. Men jag sansade mig och insåg att det nog inte var den bästa idén. 
Sen hamnade vi på dagens mål, Eiffelrornet! (i bakgrunden är det alltså) Så coolt att se. Blev liksom lite ställd på hur enormt stort och högt det var. 
Sen gick vi längst den stora shoppinggatan och tittade, tyckte väl att den inte var jätte mycket att ha. Fanns så himla mycket roligare butiker på andra ställen. Hur som, sen gick vi runt ett tag och landade senare på hotellet för att fixa till oss lite innan vi tog tunnelbanan till restaurangen vi bokat bor på. 
Detta blev efterätten, to die for. Middagen var väl lite sådär. Men vi fick i oss en flarra rödvin och begav oss sen ut för att kika runt lite. 
Hamnade här, vi hade bestämt att vi var tvugna att se det här, även om det inte fanns en chans att vi skulle vilja betala summan det kostade att ta sig in. Coolt ändå. Kände dock att sexgatan var lite.. eh.. otrevlig? Tycker i allmänhet inte om när säljare skriker på mig så.. ah. 

Dagen efter steg vi upp tidigt och åkte till flygplatsen för att åka hem till sverige igen. Paris var fantastikt och jag skulle helt klart åka dit igen.